COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Volvo V60 T8 390hk Twin Engine AWD R-design

Kr 629 900

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Bensin/Elektrisitet
21000Km
1969
5

Detaljer

Volvo V60 T8 390hk Twin Engine AWD R-design

Kr 629 900

Inkl. omregistrering

Volvo V60 T8 390 hk AWD R- Design

Kommer for salg !

EN DYNAMISK OG ALLSIDIG FAMILIEBIL MED MASSE KREFTER, STORT FOKUS PÅ TRYGGHET OG SIKKERHET, FIRHJULSTREKK, UTSTYR OG LADEKONTAKT - HVA MER KAN MAN TENKE SEG?!

OG FOR EN OPPLEVELSE! Volvo har tatt fenomenale steg i både design, motor og kjøreopplevelse. Bilen føles lettkjørt og kjøreglad tross sin praktiske størrelse med gode løsninger. Vi snakker et imponerende bagasjerom som lett sluker til seg 481 liter - et tall som er veldig imponerende til å være bil med batteri! Plass er det også nok av til deg og dine passasjerer. Når vi først er inne på batteri har Volvo virkelig gjort underverker med denne motoren. En godt sammensatt 2-liter bensinmotor jobber i perfekt harmoni med en sterk el-motor. Resultatet av dette gir denne uskyldige familiebilen HELE 390HK! Dreimomentet gir like stort hakeslepp med rivende 640nm! Når du først har slått deg til ro med den enorme kraften som tilbys her kan du nyte en ellers SVÆRT godt utstyrt Premium-bil. R-Design gir bilen det designet den fortjener. Hvit utførelse med sorte detaljer som strekker seg rundt bilen.

Når dørene åpnes fortsetter nytelsen. Interiør er noe Volvo virkelig kan! En stor og lett håndterlig touch-skjerm tillater deg all informasjon bilen måtte tilby på et og sammes sted.

Utstyr, plass, firhjulstrekk, 390hk, ladekontakt og masse kjøreglede - alt står klart til deg og dine!

For utfyllende info om bilen, send SMS til 2065 med teksten: Bil BT 92229

TILLATT HENGERVEKT: 2000 kg.

Bilen selges med:

Teknikkpakke PRO. Head Up Display . Parkeringskamera med ''fish eye view'' 360 grader (Inkluderer ryggekamera). Intellisafe Assist. Aut.dimming av utvendige og innvendig speil. Navigasjon PRO med Real Time Traffic. Intellisafe Surround ( Blindsonevarsler/varsel for kryssende trafikk ved rygging og kollisjonsvarsling/støtte for biler som kommer hurtig bakfra). Svingbare LED aktive hovedlys.

 • Panorama soltak.
 • Premium Sound harman / kardon.
 • El. førersete med minnefunksjon.
 • El. passasjersete med minnefunksjon.
 • R- Desing opptikk innv. og utv.
 • Led lys Tors hammer.
 • Keyless.
 • Regnsensor.
 • Koppholder foran og bak.
 • Apple Car play.
 • Park sensor foran og bak.
 • R- Design PRO pakke.
 • Hengerfeste (Semielektrisk)

Vi tilbyr markedets beste bruktbilgaranti - VOLVO SELEKT.

Volvo Selekt: Det smarteste valget når du skal kjøpe en brukt Volvo. Vi velger kun de beste bruktbilene. Bilene gjennomgår en omfattende Volvo-godkjent kvalitetskontroll. Alle bilene får oppdatering av nyeste tilgjengelige programvare. Pakken er komplett med Volvo Selekt garanti, veihjelp og bytterett. Velkommen til oss for et trygt kjøp.

En Volvo Selekt bil leveres med:

 • Opptil 7 år / 150.000 km nybilgaranti
 • Volvo Veihjelp
 • 1500 km / 30 dagers bytterett
 • Sertifisert og kontrollert

Forsikring: Alle våre Volvo biler inntil 8 år og 150 000 km kan leveres med VOLVIA forsikring som inkluderer maskinskade, til en fordelaktig pris. Maskinskadedekningen opphører ved 200 000 km og har ingen aldersbegrensning.

Finansiering: Vi tilbyr finans gjennom Volvo Car Finance fra kr. 0,- kontant og til meget konkurransedyktige betingelser. Be om et godt tilbud!

Innbytte vurderes! Send oss registreringsnummer, kilometerstand og motor/utstyrsnivå så vurderer vi bilen din!

Bil i Nord er Nord Norges største bilforhandler Vi har levert biler til Oslo, Drammen, Trondheim, Mo i Rana, Mosjøen, Bodø, Svolvær, Leknes, Sortland, Harstad, Finnsnes, Tromsø, Alta, Hammerfest og Kirkenes. Det faktum at ingen leverer bedre garantier på brukte biler enn Bil i Nord gjør, tror vi er noe suksessfaktoren vår.

Kontakt:

Geir Pedersen Mobil: 907 95 000 Mail: geir.pedersen@bilinord.no

Viggo Henningsen Mobil: 971 72 000 Mail: viggo.henningsen@bilinord.no

(Med forbehold om feil i annonse)

Spesifikasjoner

Volvo V60 T8 390hk Twin Engine AWD R-design

Kr 629 900

Inkl. omregistrering

Merke Volvo
Modell V60
Variant T8 390hk Twin Engine AWD R-design
KM-stand 21000 Km
Registrert dato 29/01/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1969
Motorkraft 303 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2570 kg
Registreringsnummer BT92229
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Referanse 17b46acf-d53f-4a35-b585-624d2bdb6f4a
NB - Payload 489

Tilbehør bil

Volvo V60 T8 390hk Twin Engine AWD R-design

Kr 629 900

Inkl. omregistrering

Annet
ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektrisk soltak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Glasstak;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Mandag-Fredag 07.45-16.30Viggo Henningsen
Salgssjef

Tlf: 971 72 000