2021 Volvo XC60 T6 R-design AWD aut

Kr 6 990

Inkl. omregistrering

2020
Automat
Bensin/Elektrisitet
6000Km
1969
5

Detaljer

Volvo XC60 T6 R-design AWD aut

Kr 6 990

Inkl. omregistrering

Volvo XC60 T6 AWD 340 HK AUT

Da har vi gleden av og kunne tilby en råtøff R-Design 2021 modell Volvo XC60 T6 demobil for Videreleasing! Med denne bilen får du en helt rå kombinasjon av kraft, komfort, kjøreglede og sikkerthet opp i det hele. Bilen er fantastisk fin med sine tonede detaljer, sorte grill samtidig sorte lister. Dette er en SUV som gir deg en kjøreopplevelse du sent vil glemme!

Bilen er daglig i drift, så ring gjerne og avtal med oss først så har vi bilen klar for deg når du kommer.

Denne bilen er en R-design som er utrolig tøff med sportlisge fangere, grill og lister som virkelig tar seg godt ut! R-Design er på samme nivå som Summum, det er en topputstyrt bil med masse godsaker! Med alt fra sportsseter til tøft sportsratt med masse funksjoner!

-Bilen er utstyrt med 360Kamera. Dette betyr følgende at du har fire kameraer rundt hele bilen. 1 Bak som brukes til ryggekamera og er utrolig hjelpsom til parkering, to kameraer på sidene under hvert speil og et kamera foran i grillen. Når man har fordelen med såkalt 360kamera, så har du mulighet til og skape et bilde av bilen ovenifra som hjelper deg både med parkering og om det skulle være et objekt i blindsonen din.

 • Parkeringssensor foran og bak er til god hjelp hvis det er snakk om parkering på trange plasser eller hvis det bare er snakk om å kjøre inn og ut av en garasjeparkering.

 • Adaptiv Cruise kontroll. Bilen er utstyrt med Adaptiv Cruise kontroll som hjelper deg med å holde en hastighet du bestemmer deg for og holder avstand til bilen foran deg. Den Adaptive delen hjelper deg med og holde øye med bilen foran deg hvis den skal sakke ned farten så sakker bilen din også ned farten så den holder riktig avstand til bilen foran eller rett og slett bråbremse vil denne bilen si ifra til deg at den vil bremse selv og kan hindre deg fra og komme i en farlig situasjon.

 • Bilen er utstyrt med et av verdens mest kjente musikkmerker Harman&Kardon. Dette er et musikkanlegg som har en utrolig skarp og fin lyd. (Veil pris 14,000,-) Dette må oppleves!!

 • Semi Elektrisk hengerfeste er denne bilen utstyrt med! Det er et hengerfeste som ligge under bilen og kan tas frem og bort når enn du vil ved trykk av en liten knapp.

 • Volvo on call: mobilapp som lar deg ha full kontroll over bilen, fjernstyring motor/kupevarmer, oppkobling til Volvo veihjelp, Kjørebok m.m. Og så kommer det aller viktigste: Når en kollisjon registreres vil et varsel automatisk bli sendt til Volvo On Call nødsentral som da kan kommunisere med personene i bilen, hvis ingen personer svarer blir assisistanse dirigert dit bilen befinner seg

 • Apple Carplay, DAB og bluetooth er det underholdning for hele familien. Apple Carplay er genialt, her kan du få appene dine over på skjermen i bilen. Da får du for eksempel Google Maps over på skjermen, navigering har aldri vært lettere.

Ta kontakt direkte med selger for mer informasjon og prøvekjøring.

For utfyllende info om bilen, send SMS til 2065 med teksten: Bil ZH59322

Tillatt hengervekt: 2100 kg

Bilen selges med:

 • Lyspakke : Svingbare. aktive Led hovedlys.
 • El stolpakke: El passasjersete, Minne til elkt pass.sete
 • Semielektrisk hengerfeste
 • Luftfjæring Four C chassi
 • 21" Sommerhjul
 • Harman / Kardon PremiumSound
 • Subwoofer
 • FourC Luftfjæring
 • Hengerfeste semielektrisk
 • 21" R-Design sommerfelger
 • Panorama glass soltak
 • Tonede ruter
 • LED Hovedlys
 • SmartphoneIntegration
 • Carplay
 • Oppvarmet ratt
 • El.bakluke med fotsensor
 • Webasto Parkvarmer med timer og app-styring
 • CZIP Luftkvalitetssystem
 • ISOFIX
 • 12V strømuttak +++

Kontakt:

Christian Willumsen direkte for mer informasjon på: 922 79 001 [email protected]

Brynjar Yttregaard direkte for mer informasjon på: 464 73 760 [email protected]

Innbytte vurderes! Send oss registreringsnummer, kilometerstand og motor/utstyrsnivå så vurderer vi bilen din!

Garanti: Bilen selges med resterende nybilgaranti ihht Norsk kjøpslov fram til 23.11.2020/ 100.000 km.

Forsikring: Alle våre biler inntil 8 år og 150 000 km kan leveres med forsikring som inkluderer maskinskade, til en fordelaktig pris. Maskinskadedekningen opphører ved 200 000 km og har ingen aldersbegrensning.

Finansiering: Vi tilbyr finans gjennom fra kr. 0,- kontant og til meget konkurransedyktige betingelser. Be om et godt tilbud!

Bil i Nord er Nord Norges største bilforhandler Vi har levert biler til Oslo, Drammen, Bergen, Trondheim, Mo i Rana, Mosjøen, Bodø, Svolvær, Leknes, Sortland, Harstad, Finnsnes, Tromsø, Alta, Hammerfest og Kirkenes. Det faktum at ingen leverer bedre garantier på brukte biler enn Bil i Nord gjør, tror vi er noe av suksessfaktoren vår.

(Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt gis direkte fra selger.)

Spesifikasjoner

Volvo XC60 T6 R-design AWD aut

Kr 6 990

Inkl. omregistrering

Merke Volvo
Modell XC60
Variant T6 R-design AWD aut
KM-stand 6000 Km
Registrert dato 23/11/2020
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1969
Motorkraft 250 HK
Karosseri type SUV
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2660 kg
Registreringsnummer ZH59322
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN LYVUZBFVDMB705264
Referanse 6e13026b-1e95-441d-b935-89f02298a394

Tilbehør bil

Volvo XC60 T6 R-design AWD aut

Kr 6 990

Inkl. omregistrering

Annet
360" Parkeringskamera;Active City Stop;Adaptiv Cruisekontroll;Automatisk blending av fjernlys;Avstandsvarsling;Blindsonevarsling (BLIS);Car-Play;City Safety, Gen 3;DAB+ Radio;El Justerbart Fører- og Pass.sete m/minne;Elektrisk Åpning/ lukking bakluke;Filvarselingsystem (Lane Departure Warning);Gulvlys foran/bak;Harman/ Kardon ;Head Up Display (HUD);Hengerfeste, Semi elektrisk;Håndfri bagasjeromsåpning;IntelliSafe Assist ACC;IntelliSafe Surround Blis;Komplett servicehefte;Laminerte-/vannavstøtende sideruter;Lane Keeping Aid;Large Animal detection;LED frontlykter;LED lys, Svingbare og Aktive;Luftfjæring Four-c;Lysassistent med Coming/Leaving home;Navigasjon PRO;Nøkkelløs adkomst/ Start;Oppvarmbart Ratt;Panorama Soltak;Parkeringsvarmer m/timer;R- Design;Ryggekamera;Sidekamera foran;Skinntrukket dashbord;Smartphone integration (Carplay/Android auto);Sommerhjul;Teknikk pakke PRO;Tonede ruter;Touch skjerm;Trafikkskilt gjenkjenning;Trådløs ladding telefon;Varmeseter bak;12,3" Digitalt kombiinst.;2 x El. Seter;4 x El. vindu;Automatisk start/stopp;Bluethooth Handsfree;Cruisekontroll;El håndbrems;El.barnesikring av bakdør;Elektrisk innfellbare sidespeil;ESP;High Performance Stereo;Hill Start Assist;Mørke vindu;Nøkkelløs start;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Parkeringsvarmer m/Fjernkontroll;Premium Sound Stereo;Radio/cd High performance;Regnsensor;Sentrallås m/fjernst;Sportsratt;Sportsseter;Styling;USB Inngang;Vinterdekk m/pigg;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Mandag-Fredag 08.30-16.30

Lørdag 11.00-14.00Christian Willumsen
Selger bruktbil

Tlf:  922 79 001

Vidar Bergli
Selger bruktbil

Tlf: 928 19 580

Brynjar Yttregård
Salgssjef bruktbil

Tlf: 464 73 760


Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger