COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

25.10.2011

Ford Focus først ut med 1-liters EcoBoost-motor

På årets internasjonale bilutstilling i Frankfurt lanserer Ford den minste EcoBoost-motoren noensinne, med 3 sylindere og et sylindervolum på en liter. Denne ekstremt energieffektive motoren vil først bli levert til Ford Focus, men vil senere bli tilgjengelig også i C-MAX og nye Ford B-MAX.
 
Den nye 1-literen slutter seg til en familie av EcoBoost-motorer som på global basis består av motorer fra 1,6 til 3.5 liter. Disse motorene har turbolading, direkte drivstoffinnsprøyting og en rekke andre moderne teknologier som gjør at de kan erstatte større motorer uten tap av ytelser, kombinert med lavere drivstofforbruk.
 
Den nye motoren vil komme i salg tidlig i 2012 og vil bli levert i to versjoner, med henholdsvis 100 og 120 HK og med 5- og 6-trinns manuelle girkasser. Denne motoren vil også bli tilgjengelig i Nord-Amerika, Kina og andre regioner.

Les pressemeldingenNyheter