COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

28.05.2014

Over 9.300 ville ha en av de 500 første nye Ford Mustang

Over 9.300 ville ha en av de 500 første nye Ford Mustang under Champions League-finalen

Ford opplyser at over 9.300 personer registrerte seg på nettet i håp om å kunne bli eier av en av de første 500 nye Ford Mustang-modellene for Europa under forrige helgs UEFA Champions League-finale.

De første 500 bilene var fulltegnet allerede 30 sekunder etter avspark i oppgjøret mellom Real Madrid CF og Club Atlético de Madrid i Lisboa.

- Vi visste at forventningene til nye Ford Mustang var enorm nå når den kommer til Europa, men det som skjedde under Champions League-finalen var overveldende, sier Steve Kimber, leder for den norske Ford-importøren. - Det var rett og slett en fantastisk måte å sparke i gang Ford Mustang-epoken på i Europa – og Norge.

De 500 Mustang-bilene er fordelt til 20 europeiske land. Ford vil de neste ukene kontakte kundene i hvert av disse landene som var først ute med sine bestillinger.

Både fastback-modellen i Race Red og kabriolet-modellen i Magnetic Silver kunne bestilles, og begge leveres med en spesialpakke. Kundene kunne også velge mellom Fords nye 2.3-liters EcoBoost-motor med over 309 HK og 407 Nm dreiemoment og den 5.0-liters V8- motoren som utvikler over 425 HK og et dreiemoment på 529 Nm.

De 500 modellene vil også ha Fords SYNC 2 kommunikasjons- og navigasjonssystem, oppvarmede og ventilerte seter, parkeringshjelp, sort skinninnredning og 19-tommers lettmetallfelger.

Som offisiell samarbeidspartner til UEFA Champions League for 2013/2014-sesongen stilte Ford i år over 900 kjøretøy til disposisjon for arrangørene. En Ford Mustang transporterte også vinnertrofeet til stadion i  Lisboa.

__________

For flere bilder:

https://media.ford.com/content/fordmedia/feu/en/asset.html/content/dam/fordmedia/Europe/en/2014/05/Mustang-Stadium_new%20NUMBER%20PLATE.jpg.html

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Va5F6M-MiokNyheter