COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

20.01.2015

Ford lanserer prisene på nye Mustang

Dagen i dag representerer bilhistorie siden priser på Nye Ford Mustang for første gang slippes i hele Europa – over 50 år etter at denne ikoniske bilmodellen ble satt i produksjon.


Mustang-kunder kan velge mellom en 314-hesters 2.3-liters EcoBoost-motor eller en 5.0-liters V8-motor med 418 HK i et fastback- eller kabriolet-karosseri. Startprisen for fastbackmodellen med EcoBoost-motoren er kr. 730.000, mens flaggskipsmodellen med V8-motor har en prislapp på kr. 1.220.000.


Smarttelefon- og nettbrettbrukere kan i nær fremtid laste ned en ny app hvor de kan se nøyaktig hvordan deres valgte Mustang vil komme til å se ut.


Den nye appen vil i tillegg til å vise bilen med ønsket karosseri og farge (det er i alt ti farger å velge mellom, inklusive Competition Orange og trelags Triple Yellow) spille realistisk Mustang-motorlyd. En Konfigurator vil gjøre det mulig for potensielle kjøpere å spesifisere bilen og se hva prisen blir.


- Det har aldri vært et bedre tidspunkt for å lansere denne ikoniske bilen i Europa. Nye Ford Mustang er den mest moderne, teknologisk avanserte og fremtidsrettede Mustang i denne fantastiske bilmodellens historie, sier Steve Kimber, adm. direktør hos den norske Ford-importøren. - Med den nye appen vil kundene også kunne se hvordan den nye Mustang-modellen vil ta seg ut utenfor deres eget hus, lover Kimber.


Ford tilbød de første 500 eksemplarene av Ford Mustangs for europeiske kunder i forbindelse med fjorårets UEFA Champions League-finale i Lisboa. Over 9.300 personer registrerte seg for å kunne reservere en bil i løpet av finalekampen. De første 500 bestillingene raste inn i løpet av bare 30 sekunder.Nyheter