COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

30.11.2015

Episode 6 i Focus RS-videodokumentaren; "Gjenfødelse av et ikon". Motoren finjusteres, ytelsene testes i England, og bilen settes i produksjon.

Fra den brennende heten i Arizona til den iskalde ødemarken i Arktis, og fra designstudioene til krasjtestlaboratoriene avslører Ford historien om hvordan nye Focus RS ble skapt.

Videodokumentarserien "Gjenfødelsen av et ikon" viser usminket hvert enkelt trinn i prosessen om hvordan Fords nyeste bilikon ble til.

Historien bak nye Focus RS er uten filter, der vi følger bilen gjennom prosessene på forskjellige steder i verden, der vi blant annet opplever hvordan gymkhana-superstjernen Ken Block tøyer grensene for hva denne bilen kan utføre.

- Focus RS er en unik høyytelsesbil som viderefører en utrolig arv. Dette skaper enorme forventninger som krever inngående lagarbeid, total besluttsomhet og fokus på å levere den ultimate Focus, sier Raj Nair, som har ansvaret for Fords globale produktutvikling.

Traileren til serien kan sees her:
 


Nye Focus RS kan bestilles nå for levering til kunder tidlig i 2016. Bilen kommer med ny Ford Performance AWD med dynamisk dreiemomentfordeling som gir fremragende veigrep med enestående smidighet og hastighet i svinger. Kreftene kommer fra den spesialutviklede utgaven av Fords nye 2.3-liters EcoBoost-motor med 350 HK og en akselerasjon fra 0‑100 km/t på 4,7 sekunder.Nyheter