COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

06.01.2016

Imponerende salgsvekst for Ford i Norge


Ford i Norge har hatt en imponerende salgsvekst for nyttekjøretøy på hele 25% i året som nylig ble avsluttet, sammenlignet med 2014, og i desember alene var veksten på hele 41,6% kontra desember året før. Markedsandelen på nyttekjøretøy økte fra 13,6% i 2014 til 15,2% i 2015 – en vekst på hele 1,6 prosentpoeng. Alle modellene i Fords nyttekjøretøyprogram kan vise til volumvekst fra forgående år: Transit Courier +66,2%, Transit Connect +14,3%, Transit Custom +7,5%, 2-tonns Transit +179% og Ford Ranger med en økning på 18,1%.

Personbilsalget til Ford hadde en volumvekst på 8,2% både i desember og året under ett. Nye Ford Mondeo, nå også med AWD, har bidratt sterkt med en vekst på 173,8% siste år.

Fords totalsalg, som innbefatter både personbiler og nyttekjøretøy hadde også en solid vekst på 13,8% for året under ett og en vekst på 19,3% i desember 2015.

- Vår solide vekst i 2015 skaper stor optimisme, sier Per Gunnar Berg, adm. direktør for den norske Ford-importøren. Etter hvert som kundene gjør seg kjent med alle nyhetene – f.eks. modeller som Mondeo AWD, S-MAX AWD, Galaxy AWD, Vignale, ikoniske Mustang, Ford Edge og ikke minst rekken av nyttekjøretøy inklusive nye Ford Ranger, er vi sikker på at Ford vil fortsette å vokse i Norge, Europa og globalt. Vår strategi om å tilby firehjulstrekk (AWD) på en lang rekke av våre modeller samt vår plan om å lansere 5 nye, eller fornyede SUV-modeller i løpet av 3 år vil ytterligere styrke vår posisjon fastslår Berg.

Optimismen merkes også hos forhandlerne og en viktig del av Fords vekstplan er etablering av Ford Stores, butikker hvis innhold og profil rendyrker og videreutvikler Fords merkevare. Jeg er sikker på at kundene som besøker våre forhandlere merker entusiasmen.

Vi takker for tilliten våre kunder viser oss og den innsatsen forhandlerne legger ned avslutter Berg.
 Nyheter