COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

12.01.2016

LEGO henvender seg til barn i alle aldre med to Ford-ikoner

– For barnet i oss arbeider Ford med LEGO for å bringe racerbanens spenning over på stuegulvet med Ford F-150 Raptor og Ford Mustang som LEGO byggesett.

- LEGO er en av verdens største leketøyprodusenter, og elskes av både barn og voksne over hele verden, sier Joe Hinrichs hos Ford. - Mange av oss vokste opp med LEGO, så dette er et drømmeprosjekt for mange av oss - også for våre ingeniører.

Mustang-settet, som består av 185 deler, inkluderer tidstavle og sjåfør. F-150 Raptor består av 664 deler, inklusive en velutstyrt garasje, tilhenger, et "juletre" fra dragracerbanen pluss et mannskap av Ford-arbeidere som vil sikre et førsteklasses resultat av innsatsen.

- Vi er virkelig imponert over de nye LEGO-settene, sier Jill Wilfert, visepresident for lisensiering og underholdning hos LEGO. - Hver LEGO-Ford forteller en historie og kan absolutt lekes med. Med disse nye settene kan ungene virkelig få utløp for sine ultimate bilfantasier, sier hun. De kan gjennomføre egne rollespill og bli LEGO- minifigurer som setter seg i noen av verdens mest fantastiske biler.

Det danske LEGO-teamet arbeidet tett med Fords lisens- og designteam for å utvikle alt fra bil til emballasje og markedsføringsmateriell.Nyheter