COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Ford lanserer sportslig ST-Line. Fiesta ST-Line og Focus ST-Line er tilgjengelige for bestilling.

24.06.2016

Ford lanserer sportslig ST-Line. Fiesta ST-Line og Focus ST-Line er tilgjengelige for bestilling.

Ford presenterte i dag ST-Line, en ny modellserie med biler som kjennetegnes av sportslig styling inspirert av Ford Performance, og som er tilgjengelige med et bredt spekter av motorer, inkludert Fords prisvinnende EcoBoost-bensinmotor. 


Fiesta ST-Line starter på kr 211 000 og Focus ST‑Line starter på kr 268 000 – begge tilgjengelig for bestilling allerede nå. 

ST-Line-modellene kjennetegnes av et sportslig eksteriør- og interiørdesign som er inspirert av Fiesta ST og Focus ST. Dette er med andre ord modeller som henvender seg til kunder som ønsker seg det sportslige imaget til Fords ST-modeller, men som ikke trenger ytelsene som leveres til de optimaliserte ST-modellene. Prisene på ST-Line er betydelig lavere enn på en ST-modell, og dermed attraktive og tilgjengelige for et bredere publikum. 

Både Focus ST-Line og Fiesta ST-Line tilbys med en rekke kraftige motorer - inklusive Fords flere ganger prisvinnende 1.0-liters EcoBoost-bensinmotor – og med utstyr som sportsfjæring, unike lettmetallfelger, sportsseter, sportsratt, aluminiumspedaler og ikke minst design med ST-identitet. 

- Med vår nye ST-Line-serie kan enda flere av våre kunder oppleve biler med sportslig utseende og kjøredynamikk inspirert av vårt mest spennende Ford Performance-program noensinne, herunder Fiesta ST, Focus ST, Focus RS, Fiesta ST200, Mustang og superbilen Ford GT, sier Geir Haugaard, markedsdirektør hos den norske Ford-importøren. 

 - I år regner Ford med å selge 40.000 høyytelsesbiler i Europa, en økning på 50% sammenlignet med 2015. Resultatet i 2015 viste også en tydelig vekst, og endte 61% over resultatet i 2014, opplyser Haugaard. 

Tilgjengelig i både 3- og 5-dørsversjoner er Fiesta ST-Line en sportslig nykommer til Europas bestselgende småbilserie i Europa. Focus ST-Line som 5-dørs og stasjonsvogn forsterker ytterligere appellen til denne populære familiebilen. 

Kraftige og effektive motorer 

Nye Ford ST-Line er kun tilgjengelig med motorer som passer til de forbedrede dynamiske egenskapene fra sportsunderstellet. 

Fiesta ST-Lines motorprogram består av 1.0-liters EcoBoost-bensinmotorer med 100 og 140 HK med manuelt gir, og 1.0-liters EcoBoost med Powershift automatgir. 

Focus ST-Line tilbys med bensinmotorer fra 125 til 182 HK med manuell og automatgir, og en 1.5-liters TDCi-dieselmotor med 120 HK og med manuell og PowerShift automatgir.

- Nye Fiesta ST-Line og Focus ST-Line vil tilby kundene en mulighet for å oppleve den berømte kjøregleden i Fords biler i en spennende og økonomisk mer oppnåelig pakke med et bredt spekter av motorer – og vi kommer med ytterligere to andre modeller senere i år, lover Haugaard.Nyheter