Ford lanserer ny Performance-modell på Europas største spillmesse

16.08.2018

For første gang skal en ny Performance-modell fra Ford lanseres på Europas største spillmesse, Gamescom.

Det er første gang i historien at en bil lanseres på spillmessen i Köln. Med den nye Performance-modellen lover Ford å bringe tilbake kjøregleden både på og utenfor veien. Bilen dukker også opp som ny modell i et bilspill.

Det hele skjer i Hall 8 på Fords stand på spillmessen som avholdes 21.- 25. august.

Her vil de besøkende også få teste kjøreferdighetene sine og prøve en helt spesiell 4D-racingsimulator som er spesialbygd for messen. Simulatoren gir en kjøreopplevelse så tett opp til en ekte kjøretur som er mulig.

I løpet av spillmessen vil det hver dag kåres beste rundetid i denne 4D-simulatoren. Vinneren får en tur til Storbritannia og en dag med M-Sport Ford World Rally Team.

Mer enn 355 000 besøkende og 919 utstillere deltar på Europas største spillmesse. Tidligere har Ford vist frem en spesialdesignet «Forza» Focus RS her, og det har blitt satt Guinness verdensrekord med en Ford GT i bilspillet Forza Motorsport 6 for lengste kjøring i et bilspill i strekk.

Arrangørbyen Köln har vært Ford Tysklands hovedkvarter siden 1930 og Ford Europas siden 1998. Ford har mer enn 18 000 ansatte i dette området. Nesten ni millioner Ford Fiesta har rullet ut av Fords fabrikk her siden 1979.Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 • Customer Viewpoint

  "Enkel måte å bestille bil og signere kontrakt på nett. Anbefales på det sterkeste."
  - En Ford Mustang Mach-E-eier

 • Customer Viewpoint

  Alt fungerte meget godt, god service og hyggelige folk.
  - En Ford Focus-eier

 • Customer Viewpoint

  "Synes Roar Jensen tok oss godt imot, lurt smil og humor. Han tar seg tid til opplæring på biln, forklarer godt, og må bare ta kontakt om vi lure på noe👍😊"
  - En Ford Mustang Mach-E-eier

Se flere anmeldelser for Bil i Nord Tromsø her Se flere anmeldelser for Bil i Nord Svolvær her

Anmeldelser