​Lanserer ny «tyverialarm» på mobiltelefonen for alle nyere Ford-modeller

11.06.2021

Nå får alle Ford-kunder som har en bil med modem og FordPass-app muligheten til å få et varsel på mobiltelefonen om noen forsøker å komme seg inn i bilen deres.

Med SecuriAlert kan du ganske enkelt - fra en app på mobiltelefonen - få beskjed dersom noen forsøker å åpne en dør eller få tilgang til bilen din med en klonet nøkkel.

Aktiveringen kan enkelt skrus på eller av fra mobiltelefonen din.

– Enten bilen står på en parkeringsplass mens du gjør innkjøp eller i en mørk gate om natten - er du mest sannsynlig opptatt av bilens sikkerhet. SecuriAlert er en av Fords mange nye tilkoblede tjenester. Målet er å gi kunden rask beskjed om noe skjer med bilen når de ikke kjører den eller er i nærheten av den, sier Richard Bunn, Director of Retail Connectivity Solutions, Ford Mobility i Ford Europa.

Gjøres tilgjengelig med trådløs oppdatering

Tidligere i år lanserte selskapet den samme tjenesten for nyttekjøretøy. Nå blir den via en Over The Air-oppdatering (trådløs oppdatering via nettet) også tilgjengelig for Ford personbilkunder som har FordPass Connect-modem og FordPass-app på sin mobiltelefon.

Når SecuriAlert er aktivert får du informasjon i appen når en alarm har gått og hvorfor den er utløst. Du kan også se bilens sist kjente lokasjon.

Hvis noen forsøker å åpne en dør med en nøkkel når systemet er aktivert – noe som vanligvis ikke ville utløst en vanlig alarm – så vil SecuriAlert sende en alarm. Dette kan være spesielt nyttig dersom noen forsøker å komme seg inn i en bil med en klonet eller stjålet nøkkel.

Når bileierne kommer tilbake til bilen, typisk når de skal kjøre på jobb om morgenen – slår de ganske enkelt av SecuriAlert-systemet via FordPass-appen.

I fjor gjorde Ford sine tilkoblede tjenester gratis for alle kunder i hele Europa. De annonserte også nylig et partnerskap med andre bilprodusenter for å kunne dele data for å advare bilister mot farer på veien foran dem.

Kontakt oss

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 • Customer Viewpoint

  "Enkel måte å bestille bil og signere kontrakt på nett. Anbefales på det sterkeste."
  - En Ford Mustang Mach-E-eier

 • Customer Viewpoint

  Alt fungerte meget godt, god service og hyggelige folk.
  - En Ford Focus-eier

 • Customer Viewpoint

  "Synes Roar Jensen tok oss godt imot, lurt smil og humor. Han tar seg tid til opplæring på biln, forklarer godt, og må bare ta kontakt om vi lure på noe👍😊"
  - En Ford Mustang Mach-E-eier

Se flere anmeldelser for Bil i Nord Tromsø her Se flere anmeldelser for Bil i Nord Svolvær her

Anmeldelser