Nye Mustang Mach-E første elbil som består krevende politibiltest i USA

28.09.2021

En politibilvariant av nye helelektriske Mustang Mach-E har som den første elbilen noensinne bestått Michigan State Police sin svært krevende evaluering av potensielle politibiler for 2022.

Evalueringen består både av akselerasjonstester, toppfart, bremser og biljakt i høy hastighet. Manøvrering og respons i forbindelse med utrykningskjøring er også vurdert. Michigan State Police er en av to politistyrker i USA som årlig tester nye bilmodeller som politikjøretøy og deler denne innsikten med andre nødetater i USA.

– Når Mustang Mach-E nå har bestått den svært tøffe testingen som Michigan State Police-evalueringen innebærer, viser det med all tydelighet at Ford kan produsere helelektriske biler som både er tøffe, kapable og pålitelige selv i de mest krevende situasjonene. Vi forstår våre firmakunder og er fokusert på å gi dem elektriske alternativer som dekker deres behov, sier Ted Cannis, CEO i Ford Pro, som har utviklet politibilpiloten.

Ford Pro leverte den helelektriske politibilen til Michigan State Police sin 2022-evaluering som skjedde den 18. og 20 september. Michigan State Police vil publisere evalueringen på sine hjemmesider senere i høst.

Ford Pro er en global leverandør som leder Fords arbeid med å levere ferdige biler og tjenester til næringslivet og offentlige virksomheter. Blant kjøretøyene de nå jobber med er også den nye helelektriske Ford E-Transit og den helektriske pickupen F-150 Lightning.

Kontakt oss

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 • Customer Viewpoint

  "Enkel måte å bestille bil og signere kontrakt på nett. Anbefales på det sterkeste."
  - En Ford Mustang Mach-E-eier

 • Customer Viewpoint

  Alt fungerte meget godt, god service og hyggelige folk.
  - En Ford Focus-eier

 • Customer Viewpoint

  "Synes Roar Jensen tok oss godt imot, lurt smil og humor. Han tar seg tid til opplæring på biln, forklarer godt, og må bare ta kontakt om vi lure på noe👍😊"
  - En Ford Mustang Mach-E-eier

Se flere anmeldelser for Bil i Nord Tromsø her Se flere anmeldelser for Bil i Nord Svolvær her

Anmeldelser