Her er babysengen som etterlikner bilturen

07.04.2017

For mange nybakte foreldre er en kjøretur ett sikkert kort for å den lille til å sove. Nå har Ford utviklet en ny babyseng som etterlikner bilturen for babyen.

- Mange foreldre har opplevd at en rask kveldskjøretur i bilen ofte får babyen til å sove.«The Max Motor Dreams» kan gjøre hverdagen litt enklere for mange med barn som har problemer med å sovne, sier designer Alejandro López Bravo i det spanske designstudioet, Espada y Santa Cruz. Designeren står bak den prisbelønte oppfinnelsen.

Mister 44 dagers søvn på ett år

Ifølge en britisk undersøkelse mister nybakte foreldre i gjennomsnitt 44 dagers søvn i løpet av barnets første leveår. De får bare 5,1 timers søvn hver natt. Det er nesten tre timer mindre enn de anbefalte åtte timene. Den vanligste årsaken er at barnet gråter. Nå kan en ny prototype på en babyseng fra Ford gjøre at den lille sover bedre.

Babysengen styres fra mobiltelefonen

Babysengen simulerer både bilens lyder, bevegelse og lysene som danser på utsiden av bilen på de nattlige turene. Alle funksjonene styres fra en app på en smarttelefon.

For øyeblikket er det bare denne ene prototypen som er utviklet, men etter talløse henvendelser vurderer selskapet nå å masseprodusere den søvndyssende babysengen.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 • Customer Viewpoint

  "Enkel måte å bestille bil og signere kontrakt på nett. Anbefales på det sterkeste."
  - En Ford Mustang Mach-E-eier

 • Customer Viewpoint

  Alt fungerte meget godt, god service og hyggelige folk.
  - En Ford Focus-eier

 • Customer Viewpoint

  "Synes Roar Jensen tok oss godt imot, lurt smil og humor. Han tar seg tid til opplæring på biln, forklarer godt, og må bare ta kontakt om vi lure på noe👍😊"
  - En Ford Mustang Mach-E-eier

Se flere anmeldelser for Bil i Nord Tromsø her Se flere anmeldelser for Bil i Nord Svolvær her

Anmeldelser