Nå kan norske kunder oppgradere sine biler med Ford Performance deler!

06.12.2017

Ford annonserte i dag at de vil introdusere Ford Performance deler og tilbehør i Europa. Produktene er av svært høy kvalitet, og gir kundene mulighet til å oppgradere sin Ford.

Det var i forbindelse med Essen Motorshow i Tyskland dette ble kjent.

- Ford Performance skal levere ytelse for folk flest. Bilentusiaster ønsker mer sportslig understell, økt motorytelse og å kunne personifisere bilen sin. Derfor spesialutviklet vi en produktserie som gjør nettopp dette, sier servicemarkedsdirektør i Ford Motor Norge,Marius Revhaug.

Den nye Ford Performance-serien inneholder alt fra karosserideler og sett for tuning av motoren til demperoppdateringer og ren styling.Tilbehøret er utviklet i samarbeid med anerkjente spesialister som Roush, Borla, KW og Remus. Delene er grundig testet på Nürburgring Nordschleife i Tyskland og ved Fords eget testanlegg i Lommel i Beliga.

Her er et lite utvalg:

 • Ford Performance justerbart coilover-system, som kan gi inntil 40 mm reduksjon i kjørehøyde og en rekke innstillingsmuligheter på kompresjon og returdemping.
 • Ford Performance premium felger er såkalt «flow-formed» og gir en reduksjon på opptil 15% udempet masse. De er spesielt designet sammen med coilover-settet. Felgene blir tilgjengelig for Fiesta, Fiesta ST, Focus og Focus ST i størrelser fra 17’’ til 19’’.
 • Ford Performance rustfritt eksosanlegg produsert av Borla for Ford Mustang. Tilgjengelig med krom eller i høyglans svart.


Viste nytt konsept 

Ford Performance viste også for første gang i Europa det helt nye «Ford Performance Drift Stick-konseptet» - den aller første rally-inspirerte elektroniske håndbremsen, utviklet og designet for Focus RS og godkjent av Ken Block.

- Hos Ford Performance er også alle våre ingeniører entusiaster, sier Marius Revhaug.

Et utvalg av deler vil i løpet av kort tid være tilgjengelig gjennom Ford-forhandlere i Norge. Enkelte av delene eller oppgraderingssett er kun ment til banebruk.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 • Customer Viewpoint

  "Enkel måte å bestille bil og signere kontrakt på nett. Anbefales på det sterkeste."
  - En Ford Mustang Mach-E-eier

 • Customer Viewpoint

  Alt fungerte meget godt, god service og hyggelige folk.
  - En Ford Focus-eier

 • Customer Viewpoint

  "Synes Roar Jensen tok oss godt imot, lurt smil og humor. Han tar seg tid til opplæring på biln, forklarer godt, og må bare ta kontakt om vi lure på noe👍😊"
  - En Ford Mustang Mach-E-eier

Se flere anmeldelser for Bil i Nord Tromsø her Se flere anmeldelser for Bil i Nord Svolvær her

Anmeldelser