Vedlikehold av din bil

Hvor ofte bør min bil ha service?

Instruksjonsboken inneholder informasjon om serviceintervallene som gjelder for din bil. Du kan også finne serviceintervallene for din Ford her. Denne nettsiden oppdateres jevnlig.

Hvorfor bør jeg la en Ford-forhandler eller et Ford-autorisert verksted foreta service på min bil?

I likhet med alle biler, trenger din Ford regelmessig service for å holde seg i best mulig stand og opprettholde sin verdi. Kun Ford-forhandlere og Ford-autoriserte verksteder har spesialopplærte Ford mekanikere, eget Ford-verktøy og det aller nyeste datadiagnoseutstyret som brukes spesielt på din Ford.

Hva er fordelen med å benytte Ford Originaldeler?

Din Ford startet sitt liv med bare originale Ford-deler, designet og konstruert for perfekt tilpasning, varig ytelse og full sikkerhet. Å erstatte en Ford Originaldel med en del som ikke matcher alle relevante kriterier, kan fundamentalt endre bilens ytelser. Ford Originaldeler betyr perfekt tilpasning uten bruk av makt, uten åpninger eller skjevheter, dvs. at mekanikerne bruker minst mulig tid på monteringen, samt at de tilfredsstiller Fords strenge krav til kvalitet og sikkerhet. Dette sikrer maksimal ytelse og best mulig bruktbilverdi. Les mer om Ford originaldeler

Hvor kan jeg få utført service på min bil?

Vi i Bil i Nord vil med glede hjelpe deg med alle dine spørsmål vedrørende service og ordne med bestilling av service på din bil.

Kontakt ossBestill verkstedtime


Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 • Customer Viewpoint

  "Enkel måte å bestille bil og signere kontrakt på nett. Anbefales på det sterkeste."
  - En Ford Mustang Mach-E-eier

 • Customer Viewpoint

  Alt fungerte meget godt, god service og hyggelige folk.
  - En Ford Focus-eier

 • Customer Viewpoint

  "Synes Roar Jensen tok oss godt imot, lurt smil og humor. Han tar seg tid til opplæring på biln, forklarer godt, og må bare ta kontakt om vi lure på noe👍😊"
  - En Ford Mustang Mach-E-eier

Se flere anmeldelser for Bil i Nord Tromsø her Se flere anmeldelser for Bil i Nord Svolvær her

Anmeldelser