Bil i Nord - Fiesta & Focus bruktbil

Trygt bruktbilkjøp

Det er ikke det samme hvem du kjøper bruktbil av. Se listen over alt du får når du kjøper brukt bil hos oss!

Dine fordeler ved kjøp av bruktbil hos Bil i Nord:

1. Norges beste bruktbilgaranti

Alle våre bruktbiler leveres med bruktbilgaranti, og det uten tillegg i prisen! Garantien tilpasses til bilens alder og kjørelengde. For de fleste biler varer den i hele 2 år, og for enkelte nyere biler kan vi også forlenge nybilgarantien med 2 år på toppen av det igjen!

2. Tilstandsrapport

Alle biler kontrolleres og takseres og får en tilstandsrapport utført av fagpersonell. Dermed har du dokumtasjon på bilens tekniske og kosmetiske tilstand.

3. Bytterett på 24 dager

Kjøper du bil og merker at det ikke ble som forventet, så har du 24 dagers eller eller 1500 kilometers returrett, og du kan komme tilbake så finner vi en bil som passer enda bedre!

4. Fri levering i hele Norge

Vi leverer din nye bruktbil til din nærmeste norske by eller et sted vi avtaler, uten at det koster deg noe ekstra. Det gjelder for biler til leasing og biler over 200.000kr. Finner du en bil som koster mindre hjelper vi deg selvsagt å finne rimeligst mulig frakt hjem til deg.

5. Rimelig finansiering

La oss hjelpe deg med rimelig finansiering og god forsikring som er tilpasset din bil! Vi tar oss av alt det praktiske i forholdet med våre finansierings- og forsikringspartnere.

6. Sommer- og vinterhjul

Våre biler er kjørt på nordnorske vinterveier og leveres med sommer og vinterhjul.

Kontakt ossSe alle våre bruktbiler her

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser