Dekkhotell

Dekkhotell hos Bil i Nord

For kr 990,- får du hjulskift, dekksjekk, rengjøring og oppbevaring til neste hjulskift. Fra 1. oktober stiger prisen til over tusenlappen.


På Bil i Nords dekkhotell tar vi oss av dekkene dine. Oppholdet inkluderer hjulskift, sikkerhetssjekk, rengjøring og oppbevaring dekkene. Møt opp med bilen din for hjulskift vår og høst. Resten fikser vi!


Også bildekk har det godt på hotell! Riktig oppbevaring forlenger dekkenes levetid. I dag er det vanlig med større dimensjonen på bildekkene enn det var for bare noen år siden. Oppbevaring av dekkene tar større plass og det er ikke lenger så lett å lagre dem i boden. Men dekkhotell er mye mer enn bare lagring:

Bestill hjulskift i god tid

Vi sier fra når det er på tide å skifte til vinter eller sommerdekk. Du trenger bare bestille tid for hjulskift. Vi skifter hjulene dine mens du venter og kanskej tar en kaffe hos oss. En hjulskift-operasjon tar opp til en halv time nå som vi har litt ekstra smitteverntiltak.

Når vi er ferdige kan du være trygg på at bilen er skodd for den nye årstiden og trafikksikkerheten er ivaretatt.

Inspeksjon

Vi sjekker dekkene dine godt når de er hos oss. Å kjøre på dårlig eller skadde hjul er trafikkfarlig og en høy risiko å utsette seg selv og andre for. Vi sjekker lufttrykk slik at det stemmer for din bil, vi sjekker mønsterdybde, slitasje eller hardhet i gummien. Dersom vi ser at bilen din trenger nye dekk eller vi oppdager feil eller skade på dekk, sier vi selvsagt i fra underveis i lagringsperioden. Som dekkhotell-kunde får du gode tilbud på nye dekk.

Rengjøring

Dekk må vaskes skikkelig før oppbevaring så de holder lenger. Vi vasker alle hjul og dekk ordentlig i løpet av hotelloppholdet.

God lagring og påminnelse

Dekkhotel har mange fordeler: Det er praktisk for deg å slippe å ha dem i en trang bod, og vi sørger for at dekkene er så gode og trafikksikre som de kan.

Vi bryr oss om dekkene dine og lagrer hjulene på en god måte for å forlenge dekkenes levetid.

Kontakt ossKampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 • Customer Viewpoint

  "Enkel måte å bestille bil og signere kontrakt på nett. Anbefales på det sterkeste."
  - En Ford Mustang Mach-E-eier

 • Customer Viewpoint

  Alt fungerte meget godt, god service og hyggelige folk.
  - En Ford Focus-eier

 • Customer Viewpoint

  "Synes Roar Jensen tok oss godt imot, lurt smil og humor. Han tar seg tid til opplæring på biln, forklarer godt, og må bare ta kontakt om vi lure på noe👍😊"
  - En Ford Mustang Mach-E-eier

Se flere anmeldelser for Bil i Nord Tromsø her Se flere anmeldelser for Bil i Nord Svolvær her

Anmeldelser